Freecell kabal

Legg Freecell kabal gratis på nett. Freecell er en spendende og utfordrende kabal som også krever strategisk tenkning. Målet er å flytte alle kortene i kabalen til de fire grunnbunker. Med den rette strategi vil Freecell kabal gå opp i nesten alle forsøk.Freecell regler

Freecell kabal er en relativt moderne kabal, som har blitt veldig populær gjennom inkludering i ulike datamaskiners operativsystemer. I motsetning til de fleste kabaler, det er nesten ingen hell involvert med hensyn til om Freecellkabalen går opp. Med riktig strategi vill mer enn 99% av alle spill gå opp. Formålet med Freecell er å samle alle kortene i de fire grunnbunker.

Opplegg
Kabalen er delt inn i tre områder. De frie celler finnes i øvre venstre side. I hver fri celle kan det maksimalt ligge ett kort. De åtte byggestabler ligger sentralt, og i begynnelsen av kabalen er kortene lagt ut, slik at det er fire byggestabler, hver med syv kort og fire byggestabler, hver med seks kort – alle med billedsiden opp. Øverst finnnes de fire grunnbunker – Grunnbunkene er i begynnelsen av spillet tomme og som kabalen legges, bygges kort i hver av de fire fargene fra ess til konge inn i grunnbunkene.

Kabalregler
Bygg grunnbunkene opp i farger fra ess til konge. I byggestablene kan bygges opp med vekslende farger, og bare et kort kan beveges om gangen. Ethvert frittliggende kort kan legges i de frie celler, og i hvert fri celle kan det bare være ett kort. Hvis det ikke er noen kort i en byggestabel, kan ethvert fritt kort flyttet til stabelen. Når alle kortene er samlet i de fire grunnbunker er kabalen gått opp.

Kabalstrategi
Prøv å bygge lengre sekvenser av kort og prøv å få tomme byggestabler så raskt som mulig, og du vil være godt på vei til å vinne nesten hver gang du legger Freecell kabal.